Marshi i qytetarëve në kujtim të Astrit Deharit ka filluar para disa minutave, marshit po i prin Adonis Tahiri me foton e Astritit në duar, ish-zëdhënësi i Lëvizjes “Vetëvendosje”.

Këta qytetarë kanë shpalosur një baner ku shkuan “Drejtësi”, ndërkohë që marshi do të vazhdojë deri në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë.

Express ju sjell foto dhe video nga vendi i ngjarjes.

Varrimi i Astritit Deharit do të bëhet sot në ora 14:00 në varrezat e fshatit Zllatar afër Matiqanit.