Së fundmi Eliza Dushku është vënë në rolin e producentes së një filmi dokumentar për Shqipërinë bashkë me vëllanë e saj, Nate Dushku.

Ky dokumentar, ku suksesi kaloi parashikimet mban emrin “Dear Albania”. Ai është bërë pjesë e platformës Netflix që është mjaft e njohur për transmetimin e filmave online.

Gjatë realizmit të këtij dokumentari, Eliza dhë vëllai i saj kanë udhëtuar në 15 qytete shqiptare përgjatë Kosovës, Maqedonisë, Malit të Zi dhe Shqipërisë, duke promovuar kështu kulturën dhe traditat shqiptare.

sdgv_rtgv.png

Tashmë këtë film-dokumentar  i cili mund  të konsiderohet si suksesi i radhës i Elizës dhe i të gjithë shqiptarëve, mund ta shihni online në Netflix.

1480678332_tmp_eliza_dushku-770x1141.jpg