Compania A-INVEST feston në Dubai

798

 


Festë, madje deri në Dubain e largët dhe vendin e mrekullive, dhe në mënyrë të veçantë .Flamuri shqiptarë u ngrit edhe atje në Emirate , por një surprizë tjetër ka ndodhur për punëtorët e Firmës nga Shkupi A-INVEST dhe pronarin A.F.transmeton Faktiditor.ch.Ky i fundit i dërgoi gjithë bashkëpunëtorët në Dubai në pushime pikërisht në ditën e madhe të flamurit dhe pavarësisë duke festuar këtë festë kombëtare që i bashkon shqiptarët gjithandej në botë.Kanë qenë rreth tridhjetë bashkëpunëtorë të firmës A-INVEST që kanë shprehur një konsideratë të vecantë për pronarin që ua mundësoi jo vetëm pushimin, por edhe mundësinë për të festuar ndryshe ditën e flamurit, aq më tepër në një vend të vecantë dhe të pasur , që është bërë destinacion për shumë njerëz të botës./Faktiditor.ch

Comments