Dëshmitarët i kanë thënë portalit koha.net se derisa masa po argëtohej në festival, papritmas në mes të turmës është dëgjuar një krismë.

Pas kësaj turma ka nisur të ikë me vrap, duke shkaktuar panik e tollovi. Ka pasur raste kur janë rrëzuar njerëzit dhe janë shkelur nga turma. Disa persona janë alivanosur.

Shumë të tjerë janë ende në ankth, duke e humbur kontaktin me personat të cilët ishin në shesh.