Forconi WiFi-në me vetëm një kanaçe (Video)

353

Të gjithë kemi nevojë për sinjale të mira të Wi-Fi, por nganjëherë kemi probleme. Kjo është metoda që funksionon edhe ndonse kërkon t’a provoni disa herë.

Në këtë video tregohet efekti i një kanaçe të birrës në zgjerimin e sinjaleve të Wi-Fi.

Për më tepër, ju mund të provoni këtë metodë me mjete të thjeshta që gjenden në shtëpi.

Krejt çka ju duhet është një palë gërshërë, një shirit ngjitës, një prerës i letrës dhe një kanaçe e zbrazur.

 

Comments