FOTO/ 62 vite të martuar, por i ndanë në azil. Ribashkohet çifti i moshuar

320

Fotografitë e mëposhtme tregojnë momentin kur një çift i moshuar janë ribashkuar pasi u detyruan të qëndrojnë larg njëri-tjetrit për 8 muaj në shtëpitë e kujdesit të veçantë.

Wolfram Gottschalk dhe gruaja e tij Anita janë të martuar prej 62 vitesh, por jetuan të ndarë për gati 1 vit, pikërisht në moshën kur kanë më shumë nevojë për njëri-tjetrin.

Ëolf vuan nga demenca dhe është diagnostikuar me një formë të kancerit kohët e fundit dhe për këtë arsye Anitës i duhej të udhëtonte 40 minuta me makinë për ta parë atë.

Ëolf 83 vjeç dhe Anita 81 nuk u lejuan të qëndronin në të njëjtën shtëpi kujdesi për shkak të disa burokracive. Por fatmirësisht tashmë ata janë bashkë sërish.
Screenshot_4-48 (1)

Screenshot_4-48

Wolfram-and-Anita-Gottschalk-are-reuinied

Wolfram-and-Anita-Gottschalk-are-reuinied-2

Comments