FOTO/ Angli, ankth për fatin e 17-vjeçarit shqiptar të humbur në Hastings 

275

 

mario bibaj

Policia është e shqetësuar për një adoleshent shqiptar që ka humbur, i cili është parë së fundi në qytetin Hastings.

Mario Bibaj (në foto) u pa të shtunën në Hastings dhe rezulton se 17-vjeçari nuk ka marrë rroba apo sende të tjera personale me vete; nuk besohet se ai ka pasur dhe para.

Kordinatori i personave të humbur, Wai Lee, tha se “Mario ishte me origjinë nga Shqipëria dhe nuk fliste shumë anglisht. Ai u pa të qëndronte në Hasting pasi kishte jetuar në zonatAshford dhe Appledore në Kent.

“Mario kishte flokë të shkurtër të zinj dhe kishte vedshur një bluze të zezë me mëngë të shkurtra si dhe pantallona bluxhins.”

Policia tha se kushdo që e ka parë ose e sheh të kontaktojë me të në adresën:

101@sussex.pnn.police.uk quoting serial 397 of 10/08.

Comments