FOTO/ “C-Men”, njesia elitë anti-terror në rrugët e Londrës 

186

 

1470244789cmenok

Londra do të rrisë praninë e policëve të armatosur pas sulmeve të fundit terroriste në Evropë, njoftuan autoritetet atje.

Si pjesë e një operacioni të ri anti-terrorist, 600 policë të tjerë të armatosur do të jenë të pranishëm në të gjithë kryeqytetin e Britanisë së Madhe për të mbrojtur zonat nga kërcënimi i sulmeve terroriste.

Mes trupave që u shtohen patrullimeve rrugore në Londër është edhe njësia speciale elitë e Scotland Yard.

Bëhet fjalë për njësinë e quajtur “C-Men”, të armatosur deri në dhëmbë, të maskuar dhe të përgatitur për çdo situatë. Kjo njësi zbarkoi në qytetin britanik me motoçikleta, makina, varka dhe helikopterë.

/Syri.net/

1470244789cmenok1470244866_cmen11470244882_cmen21470244915_cmen31470244931_cmen41470244936_cmen21470244945_cmen51470244968_cmen61470244985_cmen71470244993_cmen81470245012_cmen91470245020_cmen101470245032_cmen111470245052_cmen121470245060_cmen131470245070_cmen141470245081_cmen151470245108_cmen17

Comments