FOTO/ Çfarë është kjo krijesë e pazakontë në oqean?!

323

 

36b3bcd300000578-3714611-image-m-39-1469797157166_1469808089-2237214

Disa peshkatarë të habitur vërejtën një top gjigant me pamje aliene duke lundruar në bregdetin e Australisë Perëndimore, para se të gëlltitej nga peshkaqenët e uritur.

Mark Watkins dhe babai i tij ishin duke peshkuar larg Bunbury, në jug të Perthit, të mërkurën kur u afruan afër kësaj gjëje misterioze në dukje.

Në fillim Watkings mendoi se ajo ishte varkë, apo një balon ajri, raportoi The West Australian. Por, duke e vëzhguar atë nga afër, ata zbuluan se ajo ishte një balenë e ngordhur.

36b3bcd300000578-3714611-image-m-39-1469797157166_1469808089-2237214 36b3bcda00000578-3714611-image-m-40-1469797194060_1469808080-1249153

Comments