FOTO/ Ja shtetet më të rrezikshme në botë

88

 

Moebel THEMA

FOTO/ Ja shtetet më të rrezikshme në botë
Siria është një ndër vendet më të rrezikshme në botë por, jo më i rrezikshme edhe pse është një ndër shtetet që ka luftime thuajse çdo ditë.

Në listën e mëposhtme keni listën e 13 shteteve më të rrezikshme në botë ku nuk mungojnë vendet e Karteleve të drogës siç është Meksika dhe Kolumbia.

13 Nigeria

12 Kolumbia

11 Libia

10 Pakistan

9 Somali

8 El Salvador

7 Venezuela

6 Honduras

5 Siria

4 Irak

3 Meksikë

2 Guatemala

1 Afganistan

Comments