FOTO/ Nuk do ta besoni si ka përfuduar Iniesta dhe Pique pas dëmtimit

150

Image

Andres Iniesta dhe Gerard Pike që rezujton të dëmtuar janë shfaqur për të të parë në publik për xhirimin e një reklame.

Ata janë shfaqur dme një ecje të ngadaltë dhe apsk normale.

Iniesta është shfaqur me paterica ndërsa Pique me protezë në këmbë.

ImageImageImageImageImage

Comments