FOTO/ Protesta kundër plehrave, qytetarët mbërrijnë tek kryeministria. Ja çfarë shkruajnë në parrulla

279

 

Moebel THEMA

protesta (1)

Mijëra qytetarë i janë bashkuar thirrjes së shoqërisë civile kundër ligjit të plehrave.

Ata janë mbledhur fillimisht tek parku Rinia dhe më pas kanë nisur rrugën drejt selisë së qeverisë.

Protestuesit kanë mbërritur tek selia e qeverise dhe do të qëndrojnë aty për të protestuar kundër ligjit të miratuar nga qeveria Rama.

Ndërsa kanë nisur edhe fjalët kundër ligjit të plehrave.

proitesta (1)proitesta (2)proitesta (3)proitesta (4)proitesta (5)proitesta (6)proitesta (7)

protesta (2)

protesta plehrat (1)protesta plehrat (2)protesta plehrat (3)

Comments