FOTO/ Reshjet e shiut përmbysin Tiranën 

263

 

Moebel THEMA

14291791_493584627517377_5517839233645875514_n

E njëjta situatë përsëritet sa herë ka reshje shiu në Tiranë. Shumë zona kryesore në kryeqytet janë përmbytur pas disa minutash reshje të dendura shiu. Problematike paraqitet situata tek “Komuna e Parisit”, rruga e Elbasanit, “Don Bosko” dhe të tjera rrugë.

Nëpër Unazë, lumi ‘Lana’ ka dalë nga shtrati duke krijuar vështirësi në qarkullimin e automjeteve.

Problemi i përmbytjeve në Tiranë në rastet e reshjeve krijohet nga bllokimi i kanaleve kulluese dhe mosfunksionimi i tyre.

14333212_493584644184042_8649215180229488751_n14291791_493584627517377_5517839233645875514_n14358774_493584620850711_2024924833857474078_n

14358769_631240143703559_3951088668132263791_n

Comments