FOTO/ Ushtarakët shqiptarë trajnojnë Skuadrat e Bombave në Afrikë

236

 

3

Pastrimi i tuneleve e depove anembanë vendit nga municionet e rrezikshme dhe 209 km gjurmë e gazsjellësit ‪‎TAP‬, nuk janë të vetmet angazhime të “Skuadrës së bombave” të ‪‎FA, thotë ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli.

Ajo tregon se ata kanë aq eksperiencë dhe janë aq të përgatitur, saqë po trajnojnë ushtarakët në ‎Mali‬, në ‎Afrikë‬. Dhe jo ushtarët e thjeshtë, por trajnuesit e tyre. “Deri dje na çertifikonin, sot çertifikojmë,” shprehet ministrja.

6542

Comments