FOTOGALERI/ Dhimbje dhe frikë në fshatin shqiptar të shkatërruar nga përmbytjet

242

 

Moebel THEMA

fshati Hasanbeg  (6)

Fshati Hasanbeg i banuar në shumicë nga shqiptarë është një nga zonat më të prekuraprej përmbytjeve që përfshinë Shkupin mbrëmë.

Nëpërmjet fotove ju sjellim disa nga dëmet që ka shkaktuar shiu i rrëmbyeshëm.

Sipas mediave në Maqedoni, për momentin janë  të konfirmuar zyrtarisht gjithsej 15 persona të vdekur, ndërsa 6 të tjerë rezultojnë të zhdukur.

fshati Hasanbeg  (5)fshati Hasanbeg  (4)fshati Hasanbeg  (3)fshati Hasanbeg  (2)fshati Hasanbeg  (1)

Comments