FSK-ja në krah të ushtrisë shqiptare dhe britanike (Foto)

248
FSK-ja në krah të ushtrisë shqiptare dhe britanike (Foto)

FSK me FA dhe British Army e kanë zhvilluar stërvitjen e përbashkët sot në Bizë të Shqipërisë.

Ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli, deklaroi sot se Forcat e Armatosura të Shqipërisë, Ministria për Forcën e Sigurisë së Kosovës – FSK dhe British Army, zhvilluan stërvitjen e përbashkët në Bizë.

Nëpërmjet një postimi në statusin e saj social Facebook, Kodheli shprehet: “Forcat e Armatosura të Shqipërisë, Ministria për Forcën e Sigurisë së Kosovës – FSK dhe British Army, në stërvitjen e përbashkët #JoinEffort16 në #Bizë, #Shqipëri”.ImageImage

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Comments