Futbollisti i infektuar i KF Renova: Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe familjeve tuaja

363

Pasi pesë futbollistët e KF Renova rezultuan pozitiv ndaj COVID-19, njëri prej lojtarëve ka një mesazh për qytetarët. Fisnik Nuhiu shkruan në Facebookun e tij:

“Dua vetëm t’ju apeloj që të jeni të kujdesshëm për shëndetin tuaj dhe familjeve tuaja, nuk ka nevojë për panik por nuk është diçka e thjeshtë, ka komplikime prandaj KUJDES”.

Comments