Gjelbërohet qyteti i Gostivarit (FOTO)

353

Stina e Verës ka shtuar gjelbërimin. Gjelbërimi ka qenë dhe mbetet prioritet për punën tonë. Qytetit të Gostivarit i shtohet edhe një oazë decorative.

“Sot dola në terren të shikoj nga afër punimet për rregullimin hortikulturor të hapësirës tek banesat kolektive në rrugën e Dibrës. Përveç oazës dekorative, do të vendosen ulëse, do të rregullohen hapësira e gjelbra në oborret e jashtme të banesave kolektive si dhe do të mbjellën drunjë dekorativ. Pamja e re e hapësirës publike tek banesat kolektive do të merr pamjen e një parku të vërtetë. Kështu do të vazhdojmë edhe në lagjet e tjera. Është duke u punuar edhe në lagjen tek Stacioni i Autobusëve”, shkruan Bejta në Facebook.

Comments