Gjendet i vdekur në katin e tretë të një pallati juristi i njohur korçar Subi Sulçe

353

Moebel THEMA

Gjendet i vdekur në katin e tretë të një pallati përballë me Banken Kombëtare juristi i njohur korçar Subi Sulçe. Policia ka bërë me dije se vdekja e 83 vjeçarit ka qenë natyrale. Sipas raportimeve, kanë qenë fqinjët ata që kanë lajmëruar policinë pasi nga apartamenti ku jetonte i vetëm juristi vinte një ere e padurueshme. Në kushte kur dera ishte e mbyllur është kërkuar ndihma e shërbimit zjarrfikës për të hyrë nga ballkoni i apartametit të juristit që ka dhënë dënimin me vdekje per Blloshmin, poetin librazhdiot si dhe shumë dënime të tjera të rënda në kohën e komunizmit. Më herët 83 vjeçari kryente profesionin e avokatit. Ka qenë shërbimi funeral si që e ka përcjellë në banesën e fundit gjykatësin besnik të periudhës konuniste.

Comments