Gjenerata që dridhi Maqedoninë, e që u tradhtua nga politika

132

Moebel THEMA

Kjo ishte gjenerata që tundi temelet e Maqedonisë. Që solli vëmendjen Evropiane e botërore në Maqedoni dhe njëherë e përgjithmonë ua bëri me dije gjithë botës se shqiptarët janë autoktonë!
Edhe sot ka të tillë idealistë, që atdheun e duan më shumë se jetën, po kemi edhe kopila që më shumë se atdheun e duan veten!

Comments