Një person është vrarë me armë zjarri dhe një tjetër ka mbetur i plagosur në një sallon parukerie në Dueren, në Gjermani.

Brenda sallonit policia gjeti një person të vdekur, dhe një grua të plagosur.

Forcat e policisë po hetojnë nëse ngjarja ishte rezultati i ndonjë konflikti në marrëdhënie apo ndonjë problem tjetër.