Gjimnasti francez thyen këmbën, përshëndetet me duartrokitje nga të pranishmit (Foto/Video)

210

 

Gjimnasti francez thyen këmbën, përshëndetet me duartrokitje nga të pranishmit (Foto/Video)

36F1FC0900000578-3727174-image-a-31_1470513588296-780x439Ka nisur në mënyrën më të keqe të mundshme aventura në Lojërat Olimpike për Samir Ad Sait.

Francezi ka qenë shumë i pafat, duke thyer këmbën në garat e gjimnastikës.

Gjatë kërcimit ai nuk pati rënie të mirë në tokë, duke thyer këmbën, për të sjellë qetësi dhe dëshpërim në sallën ku mbahej gara.

 Më poshtë keni disa pamje të thyerjes së këmbës, por kujdes ato janë të rënda dhe preferohen të shikohen vetëm nga personat mbi 18 vjeç.
36F1E9C900000578-3727174-A_French_gymnast_s_Olympics_ended_when_he_severely_injured_his_l-a-25_1470513065812

 

Comments