Gjykata Supreme dhe Penale me kryetar të ri

243
Gjykata Supreme dhe Penale me kryetar të ri

Të hënën Këshilli Gjyqësor Republikan do të zgjedh ushtruesit e detyrës së kryetarit në Gjykatën Supreme dhe atë Penale, pasi kryetarët aktual Lidija Nedelkova dhe Vlladimir Pançevski përfundojnë mandatin e tyre.

Përveç Pancevskit, kandidatë për kryetar në Gjykatën Penale janë edhe Vlladimir Tufekxhiq dhe Ivan Xholev, kurse për kryetar të gjykatës Supreme përveç kryetares aktuale Lidija Nedellkova kanë kandiduar edhe ish kryetari i gjykatës, Jovo Vangelovski si dhe gjykatëset Snezhana Bajlozova e Besa Ademi.

Comments