Grubi godet partitë opozitare shqiptare. Ky është mesazhi i tij!

237

Moebel THEMA

Artan Grubi

Deputeti dhe njëherit shef i kabinetit të Ali Ahmeti, Artan Grubi ka goditur partitë opozitare shqiptare.

Ai përmes një postimi në rrjetin e tij të fb, ka shkruar se është për të ardhur keq kur ndëgjon që synimi i vetëm politik i partive të vogla qenka rrënimi i BDI-së dhe i gjithë përqëndrimi i përpjekjeve të tyre është i orientuar në betejën, luftën kundër BDI-së.

“Është për të ardhur keq kur ndëgjon që synimi i vetëm politik i partive të vogla qenka rrënimi i BDI-së dhe i gjithë përqëndrimi i përpjekjeve të tyre është i orientuar në betejën, luftën kundër BDI-së. Synimi i bashkimit për të rrënuar është i destinuar që të dështojë. Kur këto synime kombinohen me mungesën e njohurisë, ofertës dhe vizionit politik, bëhen akoma më intriguese, sipërfaqësore dhe potencialisht të rrezikshme”, shkruan Grubi.

Ai më tej shkruan se gara duhet të përqëndrohet në oferta, proekte dhe ide të qëndrueshme dhe të realizueshme, e jo në rrënime, shkatërime, beteja e lufta.

1

 

Comments