GRUBI: UÇK-ja është në secilin prej jush. UÇK është Ali Ahmeti (FOTO)

116

15145040_1277435242279638_467335815_o

Bartësi i listës zgjedhore numër 1 nga BDI, Artan Grubi e ka nisur paraqitjen e tij duke brohoritur fuqishëm UÇK, UÇK, derisa kjo është përcjell edhe nga të tubuarit në sallë.

“Janë 20 mijë zëra që rreshtohen pas UÇK-së dhe komandatit të tyre Ali Ahmeti. Po, pra UÇK, sepse UÇK-ja është në secilin prej jush, Tetovë, Gostivar, UÇK është Shkupi im… Te secili shqiptar dhe më tepër se çdo gjë. UÇK është Ali Ahmeti. Këto zgjedhje do jenë referendum për të ardhmen”, ka thënë Grubi në Konventën e BDI-së në Shkup.

15145040_1277435242279638_467335815_o

Comments