Gruevski do të paraqitet së shpejti para PSP-së?!

184

Gruevski do të paraqitet së shpejti para PSP-së?!

Nga Prokuroria Speciale Publike (PSP) në orët e fundit kanë informuar se ish-kryeministri Nikolla Gruevski gjatë periudhës së ardhshme do të thirret për të dhënë deklaratë para gjykatësit në procedurë paraprake si i dyshuar në rastinn TNT, transmeton Zhurnal.mk

Lajmin për shkuarjen e ish-kryeministri Nikolla Gruevski në PSP e ka dhënë portali maqedonas “fokus.mk”

Përveç marrjes në pyetje, PSP do të kërkojë që Gruevskit t’i caktohet masë kujdesi, respektivisht, t’i merret pasaporta, të ketë obligim të paraqitet në Gjykatë ose t’i caktohet masa e arrestit shtëpiak.

Ndryshe, gjatë ditës së djeshme në pyetje në PSP u morën Sillvana Boneva nga VMRO-DPMNE, kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi, ish-ministri i Kulturës, Arifhikmet Xhemaili dhe Samka Ibraimoski.

Comments