Gruevski i del në “mejdan” Zaevit, kush do të jetë më i forti?!

88

Moebel THEMA

gr

Lideri i VMRO-DPMNE, Nikolla Gruevski vetë ka kërkuar që të përballet me oponentin e tij, liderin e LSDM, Zoran Zaev në njësinë e 4 zgjedhore.  Gruevski vetë në profilin personal në facebook e ka lajmëruar këtë përballje dhe arsyen e përzgjedhjes.

Ja statusi i tij:

…si kandidatë për kryeministër, e prisja te NJZ 1. Nuk redhi. Në vitin 2014-të nuk ishte as në listë. Tani e zgjodhi katërshen. Prandaj unë zgjodha të udhëheq njësin zgjedhore të cilën ai e zgjodhi. Pos asaj që e tërë Maqedonia do të duhet të vendos për kryeministër mes ne dyve, qytetarët te NJZ 4 do të kenë mundësi direkt të zgjedhin mes meje dhe tij. Është koha, së bashku me popullin, ta ballafaqojë me realitetin dhe direkt ta fitojë. Pas gjithçka që ndodhi, ta marr përgjigjen nga populli për atë çka i bëri Maqedonisë”.

Comments