Lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski, ka komentuar punën e Prokurorisë Speciale Publike në përgjigje të pyetjes së gazetarëve, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ai vuri në dukje se puna e Janevës është larg pritjeve të partisë në pushtet.

“Larg nga pritjet tona në drejtim të profesionalizmit, paanësisë dhe në lidhje me objektivitetin”, shkurtë deklaroi Gruevski. /Telegrafi/