Gruevski ka refuzuar duelin televiziv me Zaevin

126
Gruevski ka refuzuar duelin televiziv me Zaevin

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski nuk u paraqit mbrëmë në debatin parazgjedhor me kryetarin e LSDM-së, Zoran Zaev.

Edhe pse televizioni Tellma mbrëmë parashikoi përballjen mes të dyve, përsëri në fund intervista u zhvillua vetëm me Zaevin, dhe se karrikja ku duhej të uleshte Gruevski, ishte e zbrazët.

Comments