Gruevski: Me skenare nuk merret pushteti

148

 

Zgjedhjet do të jenë shembull për të gjithë se me skenarë të shkruar nuk mund të  merret pushteti deklaroi Gruevski, I cili njëherit akuzoi prokuroren Speciale Katica Janeva se po punon për LSDM-në.

“Katica të jetë shënodsh e mire të shtyp padi pa faj dëshmi dhe bazë juridike. Ndoshta do të marr akuzë se sot jemi mbledhur më shum se LSDM, sa të meritoj gruaja pagën, ashtu si edhe qindra socialdemokrat të punësuar atje që e përforcuan kapacitetin e PSP-së, që ka rol gjithnjë e më të amdh në papunësinë në MAqedoni. Strategjia e e dhënë si këshillë nga ata që LSDM u tregon se çfar duhet të bëjnë do të na sjellin të përballemi me situatën si ajop me montimin ndaj Dime Spasovit”, shprehet kryetari i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski.

Comments