“Gruevski mund të fshihet në strofullën e ariut, por drejtësia do ta gjejë”

122

Nikolla Gruevski e falemenderon dhe vlerëson lartë Ali Ahmetin (VIDEO)

Partia Liberale Demokratike ka thënë se Nikolla Gruevski duhet të marrë përgjegjësi morale dhe politike për përgjimin masiv, për shkeljen e të drejtave themelore dhe shkatërrimin e demokracisë.

Madje, ata porosisin ish-kryemnistrin Gruevski se “edhe po të fshihet në strofullën e ariut, e vërteta dhe drejtësia do ta gjejnë”.

“Prokuroria Speciale Publike nuk mund të llogarisë më me gjyqësorin e Maqedonisë.

Për këtë arsye është e domosdoshme formimi i një gjykate speciale që do t’i procedojë akuzat e PSP”, thonë nga partia Liberale Demokratike.

Comments