GRUEVSKI: Zgjedhjet do të jenë referendum për Maqedoninë

119
GRUEVSKI: Zgjedhjet do të jenë referendum për Maqedoninë

Moebel THEMA

Lideri i VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevski ka thënë se zgjedhjet e ardhshme do të jenë referendum për Maqedoninë.

“Ata zgjedhje do të jenë referendum, referendum kundër asaj që opozita e bëri, referendum për kthimin e temave pozitive, projekteve dhe zhvillimit, që janë pjesë e problemeve të përditshme që tangojnë njerëzit.

Ato zgjedhje do të jenë referendum për Maqedoninë siç e duam të gjithë…”, ka thënë Gruevski në paraqitjen e tij në tubimin popullor të sotëm në Shkup

Comments