Hajni shtrihet në toke dhe shtiret kinse ka vdekur për ta shmangur ndëshkimin, por masa e djegin për së gjalli (VIDEO, +18)

183

Ueb-faqja LiveLeak ka publikuar një video që ka shokuar të gjithë ata që kanë pasur rastin ta shohin.
Bëhet fjalë për një burrë të cilët banorët e zonës e ndëshkojnë për vjedhje duke e djegur për së gjalli, edhe pse në video ai shihet duke u shtirur kinse ka vdekur duke shpresuar se do t’i shpëtoj më të keqes.
Edhe pse nuk dihet se çfarë kishte vjedhur për ta merituar një ndëshkim të tillë, turma që ishin mbledhur rreth tij nuk brengoseshin fare që ai do të përfundojë duke u djegur për së gjalli.
Videoja shfaq momentin kur ai fillimisht qëndron i shtrirë në rrugë, duke u munduar të bind masën se ai kinse ka vdekur, por ky tentim nuk e “hëngrën” masa e nervozuar.
Më pas ai ngritët në këmbë i kapluar nga zjarri duke vrapuar nëpër rrugë dhe duke kërkuar mëshirë nga masa që ta kursejnë nga kjo torturë mizore, por që për fat të mirë në sekondat e fundit disa burra i hedhin ujë me kova.
Nuk dihet nëse ky burrë ka shpëtuar apo në çfarë shkalle ka pësuar djegie në gjithë trupin.

https://youtu.be/cwNR9kp6uuU

Comments