Halil Kastrati: Këta dy persona më ndihmuan në ditët më të vështira [Video]

288

Në emisionin e parë për këtë sezon në “Kojshia Show” mysafir ishte Halil Kastrati dhe Behgjet Pacolli.

Halil Kastrati tregon për vështirësitë dhe fillimin e shoqatës “Jetimat e Ballkanit”.

Ai ka treguar që Behgjet Pacolli ishte ndër njerëzit e parë që e ndihmoi këtë shoqatë./InfoKosova/

Shikoni videon më poshtë.

Comments