Hapet zyrtarisht Shoqata Jetimat e Ballkanit edhe në Zvicër

8,370

Pas Gjermanisë edhe në Zvicër është bërë hapja zyrtare e Shoqatës “Jetimat e Ballkanit” informon Faktiditor. ch.
Kryetari i kësaj Shoqate Hoxhë Halil Kastrati tha se është ai Përfaqësues legjitim për Zvicer , Sadik Tola me banim në kantonin e Bernit dhe Jeton Samadraxha me banim në kantonin e Luzernit.

“Nje falenderim i veçantë shkon për dy avokatët shqiptarë në Bern, vëllezërit Armend dhe Arian Maleta të cilët prej disa muajsh kanë filluar procedurat e regjistrimit të shoqatës sonë në shtetin e Zvicrës” deklaroi Halil Kastrati.
Ky është postimi I hoxhës së nderuar dhe Bamirësit Kastrati I cili jep më shumë detaje rreth shoqatës në Zvicër:

Në fotografi janë edhe përfaqësuesit zyrtarë per Zvicër si dhe konto numri i shoqatës

Mendojmë dhe besojmë se tani bashkëatedhetarët tanë në Zvicër do ta kenë më lehtë për të ndihmuar nevojtarët përmes shoqatës sonë

Të dhënat e konto numrit në Zvicër :

CH25 8080 8004 7835 1827 9

SHOQATA BËMIRSE JETIMAT E BALLKANIT

GIGONWEG 17
3027 BERN

Se shpejti do te dalim edhe me nje video te shkurte

Per çdo informate shtese ju lutem na shkruani ne faqen tone ne FB apo ne adresen tone ne email si dhe ne numrat publike te shoqates

Bamires Zoti kurr mos ju humbte.

Comments