Harresa defekti ynë gjenetik si komb

988

Krushë e Madhe , Luginë Lotësh dhe dhimbje e krenarie para 24 vitesh falangat pushtuese serbomëdha vranë qindra burra gra fëmijë kryen krim kundër njerëzimit ashtu siç kishin vepruar në shumë pjesë të Kosovës dhe në Kroaci e Bosnje .

Jugosllavia fashiste , kryeqendra e krimit Beogradi dëshironin spastrim etnik dhe zhdukje të qënies sonë .

Haga dhe e ashtuquajtura drejtësi ndërkombëtare dështuan në ndëshkimin e Serbisë sepse kriminelët ende sorollaten të lirë

Poashtu shteti i Kosovës ka dështuar në sensibilizimin e opinionit botëror me atë çfarë ka ndodhur te ne .

Bashkëndjejmë me familjaret e të rënëve të zhdukurve , dhe gjithëmonë duhet të përulemi para sakrifices më sublime të martirëve tanë .

Popullin shqiptar e mbrojti nga zhdukja UÇK-ja SHBA NATO.

Të mos harrojmë kurrë vuajtjet tona , e gjenocidin serb dhe të çdo armiku mbi ne .

Lavdi dhe mirënjohje martirëve dhe dëshmorëve të atdheut tonë .

Comments