Hasanbeg, 4.693 familje presin kompesimin

147
Hasanbeg, 4.693 familje presin kompesimin

Moebel THEMA

Komisioni për vlerësimin e dëmeve ka përfunduar listën për dëmet materiale që shkaktuan vërshimet në qytetin e Shkupit dhe në disa zona përreth.

Kryetari i këtij komisioni Ejup Alimi, ka deklaruar se numri i familjeve të dëmtuara që presintë kompensohen është 4.693.

Ndërkohë, në terren shumë banorë po përballen me problemin e llogarisë të cilët nuk po arrijnë të marrin paradhënien e qeverisë prej 500 euro.

“Këtu është duken bërë një maltretim i panevojshëm ndërsa akoma njerëzit janë duke fjetur në baltë. Kisha bërë një apel tek institucionet republikës së Maqedonisë të ndërmarrin masa të posaçme se maltretimi i qytetarëve në këtë kohë nuk është i nevojshëm”, u shpreh Fatmir Gashi, banor i Hasanbegut.

Comments