Hasanbeg: Uji depërton në shtëpitë e shqiptarëve, kërkojnë ndihmë (Foto)

237

Moebel THEMA

Shqiptarët e Hasanbegut po kërkojnë ndihmë. Uji sapo ka nisur të depërtojë nëpër shtëpitë e tyre dhe ata rrezikohen aq shumë sa që kanë nisur të kalojnë në tavanet e shtëpive thonë për TetovaSot banorët e Hasan Begut.

Ndryshe nga komuna thonë që banorët mos lëvizin me vetura sepse shiu ka bllokuar rrugët e Shkupit dhe rrezikohen.
2

1

Comments