Hasanbegu dhe fshatrat përreth nën ujë dhe terr, uji mbi 2 metra nëpër shtëpi, shembje të dheut (VIDEO)

312

makina-e-fundosur-640x447

Hasanbegu dhe vendbanimet përreth po vazhdojnë të përjetojnë tmerrin, por ndërkohë , po vazhdon evakuimi nga zonat më kritike, apo shtëpitë ku niveli i ujit ka mbërritur mbi 2 metra. Në disa pjesë ka shembje të dheut dhe shumë dëme materiale. Deri tani jozyrtarisht mësohet për një viktimë, por ende nuk ka konfirmim zyrtar.

Comments