Hasanbegu nën ujë e baltë, Shkupi po ndërton Luna Parkun prej 6,5 milionë euro

182

Shkup ka filluar ndërtimi i Luna Park, një projekt i nisur tani dhe pritet të përfundojë në vitin 2018.

Në realizimin e këtij projektimodern, qeveria kandarë një fond prej 6,5 milionë euro.

Gjatë miratimit të këtoj projekti, opozita ka drejtuar akuza të ashpra duke kërkuar ndërprerjen e tij dhe dedikimin e fondeve për projekte të tjera të domosdoshme për zonat e mbytura në Shkup.

Derisa po ndërtohet ky projekt, disa shoqata civile përmes rrjeteve sociale kanë apeluar që të bëhet ndërprerja e tij dhe paratë të dedikohen për zonat e përmbytura, transmeton “INA”.

Comments