Një punëtor i ndërtimtarisë dje humbi jetën në Mavrovë pasi është rrëzuar nga kati i pestë i ndërtesës ku dhe ka punuar.

MPB-ja kumtoi se dje rreth orës 10:40 në Mavrovë, gjatë punës së ndërtimit të objektit të ri respektivisht vendosja e ploçës, nga kati i pestë është rrëzuar Xh. SH (47) nga fshati Dobri Dol – Gostivar, i punësuar në SHAN “Pelagonija” me ç’rast ka ndruar jetë në vendin e ngjarjes.

Ekspertizë ka kryer ekipi i Stacionit policor – Gostivar. Me urdhër të prokurorit publik trupi i të ndjerit është dhënë për obduksion.