Hyn përmes dritares në banesën që po ndërtohej, vjedh makineri 5000 euro

286

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person në Mitrovicë ka hyr në një objekt që po ndërtohej dhe ka vjedhur makineri në vlerë mijëra euro.

“Ankuesi mashkull K-Shqiptar , ka raportuar se te dyshuar të panjohur përmes dritares së një banese e cila është në ndertim e siper kanë hyrë brenda dhe kanë vjedhur makineri dhe vegla pune në vlerë rreth 5000 €. Njësitë përkatese janë marr me rastin”, thuhet në raportin e policisë

Comments