Është shpërblyer i pastrehu që njihet vetëm si Waralop, pasi e ka dërguar në një stacion policor në Tajlandë kuletën që e kishte gjetur në rrugë.

Megjithëse i kishte vetëm disa monedha në xhep, 44-vjeçari nuk e ka dashur këtë çantë të vogël nga Hermesi, në të cilën ishin afro njëmijë euro dhe disa kartela krediti, transmeton Telegrafi.

Në vend se të blejë ushqime apo rrobe, ai e ka kthyer kuletën e shtrenjtë me të gjitha paratë e paprekura. Por, veprimi i tij zemërgjerë nuk ka mbetur pa u vënë re.

Niity Pongkriangyous ka qenë shumë i gëzuar që i është kthyer ky aksesor i vlefshëm dhe i ka ofruar Waralopit një vend pune në kompaninë e tij në Bangkok.

“Isha shumë i befasuar kur policët më sollën kuletën, sepse as nuk e dija që e kam humbur. Gjeja e parë që më shkoi në mend ishte: po të isha në vend të tij, do ta mbaja për vete”, ka thënë pronari 30-vjeçar.

Duke parë se i pastrehu është shumë i sjellshëm dhe i ndershëm, atij i është ofruar një vend pune si dhe një banesë e vogël me të gjitha shpenzimet e hequra.

“Është një mundësi e mirë për mua, që ta kthej jetën në rrugë të duhur. Më në fund e kam një punë, vend për të jetuar dhe gjumë në shtrat të pastër” ka thënë Waralop. /Telegrafi/

See SWNS story SWHOME; A homeless man who handed in a designer wallet full of cash was rewarded with a JOB and a new FLAT to live in. Good-hearted Woralop (corr), 45, had just nine baht (0.20p) to his name when he spotted the Hermes wallet with 20,000baht (£440gbp) and credit cards on the street earlier this month. Despite having barely eaten, he trudged to the local police station and gave police the expensive brown leather wallet with all the money still inside. Owner Niity Pongkriangyos, 30, was so thrilled when cops tracked him down that he offered destitute Woralop, who has no surname, a job at his metalwork factory in Bangkok, Thailand.

See SWNS story SWHOME; A homeless man who handed in a designer wallet full of cash was rewarded with a JOB and a new FLAT to live in. Good-hearted Woralop (corr), 45, had just nine baht (0.20p) to his name when he spotted the Hermes wallet with 20,000baht (£440gbp) and credit cards on the street earlier this month. Despite having barely eaten, he trudged to the local police station and gave police the expensive brown leather wallet with all the money still inside. Owner Niity Pongkriangyos, 30, was so thrilled when cops tracked him down that he offered destitute Woralop, who has no surname, a job at his metalwork factory in Bangkok, Thailand.

See SWNS story SWHOME; A homeless man who handed in a designer wallet full of cash was rewarded with a JOB and a new FLAT to live in. Good-hearted Woralop (corr), 45, had just nine baht (0.20p) to his name when he spotted the Hermes wallet with 20,000baht (£440gbp) and credit cards on the street earlier this month. Despite having barely eaten, he trudged to the local police station and gave police the expensive brown leather wallet with all the money still inside. Owner Niity Pongkriangyos, 30, was so thrilled when cops tracked him down that he offered destitute Woralop, who has no surname, a job at his metalwork factory in Bangkok, Thailand.

See SWNS story SWHOME; A homeless man who handed in a designer wallet full of cash was rewarded with a JOB and a new FLAT to live in. Good-hearted Woralop (corr), 45, had just nine baht (0.20p) to his name when he spotted the Hermes wallet with 20,000baht (£440gbp) and credit cards on the street earlier this month. Despite having barely eaten, he trudged to the local police station and gave police the expensive brown leather wallet with all the money still inside. Owner Niity Pongkriangyos, 30, was so thrilled when cops tracked him down that he offered destitute Woralop, who has no surname, a job at his metalwork factory in Bangkok, Thailand.