Ilir Meta uron Dritëro Agollin me rastin e 85-vjetorin të tij të lindjes

154

 Ilir Meta uron Dritëro Agollin me rastin e 85-vjetorin të tij të lindjes

Moebel THEMA

Kryetari i Kuvendit Ilir Meta uroi ish-deputetin dhe shkrimtarin e njohur Dritëro Agolli me rastin e 85-vjetorin të tij të lindjes.

Këtë urim Meta e bëri gjatë një vizite që ai zhvilloi në shtëpinë e shkrimtarit Agolli, ku i përcolli atij urimet më të përzemërta.

Kryetari i Kuvendit i shprehu Agolli konsideratën më të lartë për krijimtarinë e tij letrare ndër vite.

Nga ana e tij, Agolli e falenderoi Kryetarin e Kuvendit për vizitën duke i shprehur atij falënderimet më të ngrohta.

Comments