Incident në Gjykatën e Shkupit, “kacafytje” fizike

269

sud

Në Gjykatën Themelore Shkupi 1 dje pasdite ka shpërthyer në incident me sulme fizike midis dy të punësuarve.

Derisa janë dhënë versione të ndryshme jozyrtare për incidentin, Gjykata themelore Shkupi 1 pëmes komunikatës ka informuar se udhëheqësi i njësisë për resurse njerëzore G.S fizikisht ka sumuar njërin prej zëdhënësve P.K në praninë e gjyqtarit.

Sipas komunikatës të gjykatës G.S fillimisht verbalisht i është kërcënuar P.K. e më pas e ka shtyrë nga karigja dhe e ka lëshuar hapësirën ku ksa ndodhë incidenti.

E sulmuara menjëherë përmes telefonit rastin e ka paraqitur në polici me çrast policia e ka evidentuar rastin.

Personi sulmuar ka ngritur padi penale në bazë të nenit 144 alinea 3  „RRezikimin e sigurisë“, e cila do të procesuohet nga organet përkatëse.

Comments