Incidenti që për pak nuk i mori jetën Hillary Clintonit (Video)

159

Incidenti që për pak nuk i mori jetën Hillary Clintonit (Video)

Hillary Clinton është kandidatja demokrate për presidente të SHBA, dhe sipas sondazheve paraprake, kryesuesja e kësaj gare.

Moebel THEMA

Por, vështirësitë për të nuk kanë qenë të pakta dhe këtu nuk është fjala vetëm sulmet politike të kohëve të fundit, apo problemeve shëndetësore.

Clinton duket se realisht ka rrezikuar jetën, kur gjatë një interviste, sistemi i ndriçimit ka pësuar defekt dhe është rrëzuar sipër saj dhe bashkëshortit, Bill.

Çifti Clinton ishte duke dhënë një intervistë të tensionuar për programin televiziv “60 Minutes,” ndërsa Bill përpiqej të qëndronte në garën presidenciale, pas akuzave për abuzim seksual me një këngëtare kabareje, Gennifer Flowers.

Pamjet, nuk u transmetuan kurrë gjatë atyre viteve dhe vetëm së fundi janë bërë publike.

Comments