Ish Gjenerali i UCK-së Gëzim Ostreni shkel tenkun maqedonas

160

Ish gjenerali i ish UCK-së, Gëzim Ostreni përmes një fotografi dëshmon historinë e lavdishmë të luftëtarëvë të UCK-së në rajonin e Radushës së Shkupit të cilët gjatë vitit 2001 arritën që të okupojnë një tank të ushtrisë maqedonase dhe disa autoblinda.

Në një foto ish gjenarali Ostreni është ngjitur mbi tank, dhe dëshmon triumfin e UCK-së kundër forcave maqedonase të sigurisë gjatë konfliktit të vitit 2001 shkruan ZHURNAL.

Ndryshe Osterni është nga Dibra, tani aktualisht është kryetar I partisë UNITETI.

Comments