Ja ku ishte epiqendra e Tërmetit dhe sa shkallë ishte…

160

 

Moebel THEMA

Ja ku ishte epiqendra e Tërmetit dhe sa shkallë ishte…

greqi-1-550x339-620x330Kanë qenë tre goditje të forta termeti mbrëmjen e sotme në kufirin mes Shqipërisë dhe Greqisë.

Shumë qytetarë shqiptarë, sidomos në jug të vendit thonë se i kanë ndjerë lëkundjet e fundit.

Bashkangjitur harta që tregon epiqendren e termetit.

termeti-550x303

Comments