Ja kur falet Namazi i Kurban Bajramit

281

Nesër me datë 12.09.2016 e gjithë bota muslimane do të festoj Kurban Bajramin. Tradita Islame është se pas namazit të mëngjesit i cili në Tetovë dhe rrethinë do të falet në orën 05:47 do të falet namazi i Kurban Bajramit në ora 06:52.

Nëpër gjithë xhamitë gjatë kohës ndërmjetë Namazit të Sabahut dhe Namazit të Kurban Bajramit do të ketë program fetar, si lexim Kurani, ligjërata, ilahi etj

Comments