Ja kush janë shqiptarët që kanë aplikuar për ‘ad hoc’ trupin

246

Moebel THEMA

Ilir Ajdini, Sefer Tahiri, Daut Dauti, Fitim Kryeziu, Besmira Ejupi, Ajet Rexhepi, Lulzim Hamidi dhe Josif Xhoçkov janë kandidatët e paraqitur për të plotësuar vendin bosh të rezervuar për një shqiptar në ad-hoc trupin për mbikqyrjen e mediumeve, shkruan Fakte. Anëtari i LSDM-së në këtë trup Lubomir Kostovski ka propozuar Petrit Saraçinin, një aktivist anësor i po kësaj partie, edhepse Saraçini nuk kishte konkuruar, me arsyetimin se ky i fundit i kishte dhënë aplikacionin në dorë.
Disa prej tyre gazetarë të mëhershëm ose aktual, disa tjerë jo aq të njohur për opinionin… Neto paga mujore e një anëtari është 80.000 denarë. Dilema ngel e pazgjidhur: Si është e mundur që BDI dhe PDSH e lanë këtë çështje në duar të dy partive maqedonase LSDM dhe VMRO?/FAKTE.Net

Comments